Sitemap
Last update:
February 28, 2018, 12:15

Premies en subsidies

voor  up-to-date info ivm premies en subidies verwijzen wij graag door:

http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-voor-ramen-glas-en-schrijnwerk 

6% BTW voor renovatie
Wanneer je woning ouder is dan 10 jaar, kan je alle bouw- en renovatiewerken laten uitvoeren aan een verminderd BTW-tarief. In plaats van 21% betaal je dan maar 6% btw. Zowel eigenaars als huurders kunnen hiervan genieten.

Premie voor het plaatsen van hoogrendementsbeglazing
Voor al het hoogrendementsglas dat je door ons laat plaatsen, krijg je van de netbeheerder (bv. Eandis) € 12 per m² glas dat je laat plaatsen of vervangen. De aanvraag gebeurt best digitaal, je krijgt het bedrag  op je rekening gestort. 

http://www.eandis.be/nl/klant/energie-besparen/premie-online-aanvragen

Renovatiepremie  of verbeteringspremie voor woningen
Is je woning ouder dan 25 jaar, dan kan je ook aanspraak maken op deze renovatiepremie van de Vlaamse Overheid. Zo kan je 30% van de totale kostprijs terugkrijgen, met een maximum van € 10.000. Er zijn wel nogal wat voorwaarden aan verbonden.

Gemeentelijke premies
Zowat alle gemeenten in Vlaanderen hebben nog eens hun eigen premiesysteem. Voor het vervangen van je ramen en deuren kan je ook bij hen nog een premie krijgen. Dikwijls zijn er wel voorwaarden aan verbonden.

Wij geven je graag  een woordje uitleg. Neem gerust contact op. Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van je premie. Voor een overzicht van alle tegemoetkomingen voor jouw specifieke situatie, kan je terecht op www.premiezoeker.be.

 

Flanders Fenster - Ramen, deuren & beglazing - Mortsel Antwerpen